انواع سردخانه میوه جات

انواع سردخانه میوه جات

سردخانه میوه برای نگهداری میوه و سبزیجات استفاده می‌شود. استفاده از سردخانه طول عمر میوه را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود روند فساد آن نیز کاهش یابد. همچنین استفاده از انواع سردخانه میوه جات کیفیت میوه و سبزیجات را حفظ می‌کند.

فاسد شدن محصولات کشاورزی و میوه بزرگتری دغدغه کشاورزان است. امروزه برای نگهداری میوه و سبزی و رفع دغدغه کشاورزان و باغداران از سردخانه استفاده می‌شود. در این مطلب به بررسی انواع سردخانه میوه جات و مشخصات آن می‌پردازیم.

سردخانه میوه چیست؟

سردخانه میوه برای نگهداری میوه و سبزیجات استفاده می‌شود. استفاده از سردخانه طول عمر میوه را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود روند فساد آن نیز کاهش یابد. همچنین استفاده از  انواع سردخانه میوه جات کیفیت میوه و سبزیجات را حفظ می‌کند.

میوه پس از چیده شدن از درخت تحت تأثیر آنزیم های داخلی و رشد و تکثیر میکروارگانیسم‌های خارجی قرار می‌گیرد که نهایتاً منجر به فساد آن می‌گردد. سردخانه میوه روند این فرآیند را کند کرده و آن را کنترل می‌نماید.

ساخت سردخانه به منظور نگهداری میوه جات در دما، رطوبت و اتمسفر مناسب انجام می‌شود.

نصب سریع سردخانه میوه می‌تواند میزان عرضه را با بازار تنظیم نماید و همچنین برخی از میوه‌ها را به شکل چهار فصل مهیا کند.

انواع سردخانه میوه جات

مشخصات فنی سردخانه میوه چیست؟

سردخانه میوه در دو نوع بالای صفر و زیر صفر موجود است. سردخانه بالای صفر می‌تواند دمای بین 0 تا +18 درجه سانتی گراد برای موز و سردخانه زیر صفر برای دمای زیر صفر تا -17 درجه را برای نگهداری خرما را فراهم نماید. در سرد خانه میوه علاوه بر دمای نگهداری محصول، رطوبت و تهویه مناسب نیز باید مد نظر قرار گیرد.

سیستم سرمایشی سردخانه میوه می‌تواند از نوع فریونی یا آمونیاکی باشد.

ساخت سردخانه میوه از ۵ تن تا 50000 تن قابل سفارش می‌باشد.

عایق سردخانه میوه از نوع ساندویچ پانل پلی یورتان است.

رطوبت سردخانه میوه باید متناسب با نوع میوه دپو شده در سردخانه تأمین و کنترل شود.

سردخانه میوه جات

شرایط و مدت زمان ماندگاری انواع میوه و سبزی در سردخانه

مقادیر ایده آل دمای نگهداری، رطوبت نسبی و حداکثر مدت نگهداری میوه جات و سبزیجات مختلف در سردخانه میوه در جدول زیر آورده شده است.

جدول شرایط نگهداری انواع میوه و سبزیجات در سردخانه

ردیف

نوع محصول

دمای نگهداری (درجه سانتیگراد)

رطوبت نسبی (درصد)

مدت نگهداری (حداکثر)

۱

رازیانه

۰ تا ۲

۹۰ تا ۹۵

۲

سیب

۱- تا ۴

۹۰ تا ۹۵

۱۲ ماه

۳

زردآلو

۰

۹۰ تا ۹۵

۱ ماه

۴

کنگر فرنگی

۰

۹۵ تا ۱۰۰

۵

مارچوبه

۲/۵

۹۵ تا ۱۰۰

۶

آووکادو

۱۲

۸۵ تا ۹۰

۷

موز

۱۲ تا ۱۵

۹۰ تا ۹۵

۱ ماه

۸

لوبیا سبز

۴ تا ۷

۹۵

۱۰ روز

۹

باقلا

۰

۹۰ تا ۹۵

۱۰ روز

۱۰

چغندر

۰

۹۸ تا ۱۰۰

۵ ماه

۱۱

شاه توت

۰/۵- تا ۰

۹۰ تا ۹۵

۳ روز

۱۲

زغال اخته

۰/۵- تا ۰

۹۰ تا ۹۵

۱۳

توت سیاه

۰/۵- تا ۰

۹۰ تا ۹۵

۳ روز

۱۴

تمشک

۰/۵- تا ۰

۹۰ تا ۹۵

۳ روز

۱۵

کلم بروکالی

۰

۹۵ تا ۱۰۰

۱۵ روز

۱۶

کاهو

۰

۹۵ تا ۱۰۰

۳ هفته

۱۷

هویج

۰

۹۸ تا ۱۰۰

۲ هفته

۱۸

گل کلم

۰

۹۵ تا ۹۸

۱ ماه

۱۹

کرفس

۰

۹۸ تا ۱۰۰

۳ ماه

۲۰

گیلاس

۰

۹۰ تا ۹۵

۳ هفته

۲۱

پیازچه

۰

۹۵ تا ۱۰۰

۲۲

گشنیز

۰ تا ۲

۹۵ تا ۱۰۰

۲۳

گریپ فروت

۱۴ تا ۱۵

۸۵ تا ۹۰

۱ سال

۲۴

لیمو شیرین

۱۰ تا ۱۲

۸۵ تا ۹۰

۳ هفته

۲۵

لیمو ترش

۸ تا ۱۰

۸۵ تا ۹۰

۳ ماه

۲۶

پرتقال

۰ تا ۴

۸۵ تا ۹۰

۴ ماه

۲۷

پرتقال خونی

۴ تا ۷

۹۰ تا ۹۵

۲ ماه

۲۸

نارنگی

۷ تا ۱۰

۸۵ تا ۹۵

۲ ماه

۲۹

نارگیل

۰ تا ۲

۸۰ تا ۸۵

۳۰

ذرت

۰

۹۵ تا ۹۸

۱۰ روز

۳۱

خیار

۱۰ تا ۱۲

۸۵ تا ۹۰

۱۵ روز

۳۲

کشمش

۰

۹۰ تا ۹۵

۳۳

خرما

۱۷- تا ۰

۷۵

۳۴

بادمجان

۱۰ تا ۱۲

۹۰ تا ۹۵

۱۰ روز

۳۵

سیر

۰

۶۵ تا ۷۰

۷ ماه

۳۶

زنجبیل

۱۳

۶۵

۳۷

انگور

۰/۵- تا ۰

۹۰ تا ۹۵

۳ ماه

۳۸

ریحان

۱۰

۹۰

۳۹

نعناع

۰

۹۵ تا ۱۰۰

۴۰

پونه

۰ تا ۵

۹۰ تا ۹۵

۴۱

جعفری

۰

۹۵ تا ۱۰۰

۲ ماه

۴۲

آویشن

۰

۹۰ تا ۹۵

۴۳

عناب

۲/۵ تا ۱۰

۸۵ تا ۹۰

۴۴

انبه

۱۲

۸۵ تا ۹۰

۴۵

طالبی

۲ تا ۵

۹۵

۴۶

قارچ

۰

۹۰

۵ روز

۴۷

شلیل

۰/۵- تا ۰

۹۰ تا ۹۵

۱ ماه

۴۸

بامیه

۷ تا ۱۰

۹۰ تا ۹۵

۱۰ روز

۴۹

زیتون

۵ تا ۱۰

۸۵ تا ۹۰

۵۰

پیاز

۰

۶۵ تا ۷۰

۲ ماه

۵۱

هلو

۰/۵- تا ۰

۹۰ تا ۹۵

۱ ماه

۵۲

نخود فرنگی

۰ تا ۱

۹۰ تا ۹۸

۵۳

فلفل دلمه ای

۷ تا ۱۰

۹۵ تا ۹۸

۱۵ روز

۵۴

خرمالو

۰

۹۰ تا ۹۵

۵ هفته

۵۵

آناناس

۷ تا ۱۲

۸۵ تا ۹۰

۵۶

آلو

۰/۵- تا ۰

۹۰ تا ۹۵

۵ هفته

۵۷

انار

۵

۹۰ تا ۹۵

۴ ماه

۵۸

سیب زمینی

۴ تا ۱۲

۹۵ تا ۹۸

۵۹

کدو حلوایی

۱۲/۵ تا ۱۵

۵۰ تا ۷۰

۳ ماه

۶۰

به

۰/۵- تا ۰

۹۰

۶۱

زرشک

۰ تا ۱

۹۰

۶۲

تربچه

۰

۹۵ تا ۱۰۰

۲ ماه

۶۳

ریواس

۰

۹۵ تا ۱۰۰

۱ ماه

۶۴

موسیر

۰ تا ۲

۶۵ تا ۷۰

۶۵

اسفناج

۰

۹۵ تا ۱۰۰

۱۵ روز

۶۶

کدو پوست نرم

۷ تا ۱۰

۹۵

۲ هفته

۶۷

کدو با پوست کلفت

۱۲ تا ۱۵

۵۰ تا ۷۰

۶ ماه

۶۸

تمر هندی

۲ تا ۷

۹۰ تا ۹۵

۶۹

گوجه فرنگی سبز

۱۰ تا ۱۲

۹۰ تا ۹۵

۱ ماه

۷۰

گوجه فرنگی رسیده

۷ تا ۱۰

۸۵ تا ۹۰

۱۰ روز

۷۱

فندق

۰ تا ۲

۸۵ تا ۹۰

۷۲

هندوانه

۱۰ تا ۱۵

۹۰

۲ ماه

۷۳

توت فرنگی

۰

۹۰ تا ۹۵

۱ هفته

۷۴

کیوی

۰

۹۰ تا ۹۵

خدمات الکتروبهمن برای سردخانه میوه 

طراحی سردخانه میوه

طراحی انواع سردخانه میوه جات یکی از خدمات مجموعه الکتروبهمن به مشتریان می‌باشد. طراحی سرد خانه میوه بر اساس نوع محصول و شرایط خاص هر طرح باعث می‌شود به راحتی بتوانید در ساخت سردخانه میوه به درستی تصمیم گیری کنید. برای مشاوره در زمینه طراحی و ساخت انواع سردخانه میوه با شماره 09156152857 تماس بگیرید.

سردخانه میوه چیست

جمع بندی

برای احداث انواع سردخانه میوه جات، ابتدا باید نوع محصول و شرایط نگهداری آن بررسی شود. سپس به مجموعه موردنظر سفارش داده تا طراحی و ساخت سردخانه میوه شما را آغاز کنند.

مجموعه الکتروبهمن می تواند از مراحل اولیه ساخت سردخانه میوه در کنار شما باشد و در زمینه‌های مشاوره، طراحی و انتخاب سیستم، تأمین و ساخت تجهیزات و راه اندازی به شما یاری رساند. کافیست جهت اخذ مشاوره و برآورد قیمت سردخانه میوه با ما تماس بگیرید.

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر
 
×
×

چطور میتونم کمکت کنم؟